I linje med vår nya atmosfär har vi skapat en fristad för tidsepokens mest lovordade och mytomspunna dryck. Här svävar själarna från storheter som Hemingway, Munch, Strindberg och Picasso. Men framför allt Van Gogh, som kallade drycken sin "gröna musa" och som, enligt sägnen, offrade en bit av sitt öra till dess ära.

Vårt breda Absintsortiment tillfredsställer alla smaker, nybörjare som konnässör, och vår passionerade personal ger dig gärna en snabbkurs i den ädla konsten att förtära "den gröna fen".

Så kom in, sätt dig ner, och låt oss ta dig till platser som du hittills bara läst om, eller sett på film.

Ensemble


 

Suzie Zero

Med en ungdomligt sprudlande yta och djupt sensuella undertoner lockar hon publiken till sin värld av burlesque och glamour!

Gestaltas av Anna Christersson

Utbildad på Stockholm musikalartist utbildning, BASE23. Under sin uppväxt i Jönköping ägnade hon större delen av sin tid åt konsten och började arbeta som dansare redan vid sexton års ålder. Hon har synts på tv såväl som många av Stockholms största scener. Axlat roller som Martha Bessell i 'Spring awakening' på Stockholm stadsteater och Katten i 'Satans demokrati'. Hon har arbetat som sångare för Iberostar i Spanien och på kryssning för 2entertain. Som skådespelare har hon synts i både tv-serier och film, samt medverkat i bl. a. 'A midsummer night's dream' på Parkteatern i Stockholm.


Lita Mustang

Med pondus och självsäkerhet dominerar hon sin publik att följa henne genom rockens extatiska känslor och musikaliska överdåd!

Gestaltas av Amanda Birath

Amanda Birath är utexaminerad musikalartist från Performing Art School i Göteborg. Musiken har alltid varit en självklar del av hennes liv och de sista åren har vi sett henne i Sverige bl.a. på Göstases showrestaurang i Strömstad såväl som i Thailand där hon jobbade som showartist för Sunwing i ett år. Förutom sången, dansen och skådespeleriet behärskar Amanda även jonglering med både bollar och käglor. Något som vi med lite tur får imponeras av även i årets show på Oakleys.

Freddie Led

Kvällens självklara anförare som likt en domptör leder publiken genom den extravaganta resan från burlesquens rötter till rockens arenakänsla!

Gestaltas av Fillip Williams

Fillip Williams Artist och estradör med rötter både från Sverige och USA och med en livslång passion för underhållning började han sin scenkarriär redan som 15-åring. Under ungdomsåren blev det mycket musikal och han har setts i roller i bl.a. Fame, Hair, Hairspray och Little shop of horrors. Sedan finalplatsen i Idol 2004 har Fillip jobbat som sångare och showartist och vi har sedan dess sett honom på showscener och tv-sändningar i Sverige såväl som utomlands.


 

Elvira

Vissa speciella kvällar får Oakleys även besök av den
mystiska, karismatiska Elvira som med sina hisnande luftkonster
får publiken att kippa efter andan!

Gestaltas av Maria Zeniou

Luftakrobat och multiartist som i 20 år underhållit sin publik såväl i luften
som på marken. Efter att ha medverkat i flertalet produktioner på bl.a.
göteborgsoperan, Wallmans salonger, Cabaret Lorensberg och
Lisebergsteatern har även sången blivit en del av den artistiska
arsenalen. Något vi kommer att få höra mer av i årets show på Oakleys.

Boka