I linje med vår nya atmosfär har vi skapat en fristad för tidsepokens mest lovordade och mytomspunna dryck. Här svävar själarna från storheter som Hemingway, Munch, Strindberg och Picasso. Men framför allt Van Gogh, som kallade drycken sin "gröna musa" och som, enligt sägnen, offrade en bit av sitt öra till dess ära.

Vårt breda Absintsortiment tillfredsställer alla smaker, nybörjare som konnässör, och vår passionerade personal ger dig gärna en snabbkurs i den ädla konsten att förtära "den gröna fen".

Så kom in, sätt dig ner, och låt oss ta dig till platser som du hittills bara läst om, eller sett på film.

Ensemble

SATINE

Etablissemangets förförerska och självklara Diva. Med en röst av sammet och en vilja av stål, domderar hon publiken att följa hennes minsta nyckr.

Gestaltas av Sofie Scott-Robbert

Sofie är utbildad på treåriga Stockholms musikalartistutbildning, BASE23. Hon har bl.a. setts i roller som Val i A Chorus Line på Stadsteatern, Vännen i hyllade Satans Demokrati och ensemble i A Midsummer Night's Dream på Parkteatern i Stockholm. Som showartist har vi sett henne i flertalet krogshower och som sångerska i diverse musikprojekt.

Gestaltas av Selina Öberg

Utbildad på Performers College i London och Stockholm Musikalartistutbildning Base23. Som dansare har vi sett henne i bl.a. Allsång på Skansen, Melodifestivalen och QX-galan. Hon har även medverkat i ”A Chorus Line” på Stadsteatern och vandringsföreställningen ”Satans Demokrati”. Jobbat som showartist på Kreta och nu senast huserat på 20-talsbaren MELT i Stockholm.

ALI

Med den perfekta kombinationen av oskyldighet och elegans bjuder hon in publiken att följa hennes resa från ingenue till en lysande stjärna som behärskar varje nyans av sin konst!

Gestaltas av Hanna Boquist

Utexaminerad Musikalartist från Balettakademien i Göteborg. Hanna gjorde i höstas den kvinnliga huvudrollen i musikalen "All Shook Up" och i höst kan vi se henne som Ciara i "Broarna i Madison County". Sedan 2010 har Hanna arbetat som frilansande artist och har därmed stått på stora som små scener runt om i Sverige både som popartist, musikalartist och konferencier i olika sammanhang.

Gestaltas av Sofie Bergman

Senast aktiv för produktionsbolaget 2Entertain Norge på M/S Color Fantasy. Sedan examen från Performing Arts School i Göteborg har Sofie gjort flertal säsonger runt om i Europa som showartist. Det bästa Sofie vet, är när strålkastaren riktas mot henne och ett solo kan förbli oförglömligt eller när oplanerade händelser leder till skratt tillsammans med publiken.

CHRISTIAN

Ingen förblir oberörd av kvällens manliga stjärna. En sann gentleman som med en självklar aura fångar publiken med sin charm såväl som sin röst.

Gestaltas av Jens Lundmark

Jens har medverkat i produktioner som ”Det susar i säven” på Västerbottensteatern, ”Trettondagsafton” på Köpstadsö. Efter utbildningen till musikalartist vid Balettakademien i Göteborg fick han
huvudrollen i den nyskrivna musikalen Fångad och har även haft flera roller på Astrid Lindgrens värld samt varit gästsolist i turnén ”Från Broadway till Duvemåla”.

Gestaltas av Anton Lückner

Efter yrkesutbildningen till Musikalartist vid Balettakademien i Göteborg har Anton jobbat som entertainer på både Cypern och Lanzarote. Med erfarenhet som clown såväl som jonglering och akrobatik kommer vi i årets show få uppleva många nyanser av denne färgstarka artist.

 

NIKKI

Med ett uttryck utöver det vanliga och luftkonster i världsklass, hänför Nikki sin publik. Sång, dans, teater och cirkuskonster är bara en del av hennes artistiska arsenal.

Gestaltas av Maria Zeniou

Luftakrobat och multiartist som i 20 år underhållit sin publik såväl i luften som på marken. Efter att ha medverkat i flertalet produktion på bl.a. Göteborgsoperan, Wallmans salonger, Cabaret Lorensberg,
Lisebergsteatern och Joe Laberos shower, har även sången blivit en del av hennes artistiska utbud. Något vi återigen kommer att få njuta av under hennes andra år i Oakleys julshow.

Boka