Producenter

Boka bord

Producenter

Galaentertainment bildades 2007 i samband med att Anna-Mia Bonde och Jenny Redenkvist började sitt samarbete efter många år som artister i andra konstellationer. Anna-Mia som startade företaget hade redan från början visionen att kunna erbjuda sina kunder ”underhållning för alla”. Ett helhetstänk och totallösningar för varje event, oavsett om det gällde ett privat födelsedagskalas eller ett större företagsevent med live-band och gästartister.

2012 Startade bolaget Pallium AB som ett komplement till Galaentertainment. Palliums uppgift var att producera och utveckla underhållningskoncept till externa kunder.

2015 slöts till slut cirkeln när Jenny klev in som fullvärdig delägare i företaget. Med sången och det musikaliska i fokus, med flexibilitet som ledord och med en ”kvinnlig touch” är vår förhoppning att ständigt utvecklas, att alltid överträffa förväntningar och att aldrig fastna i gamla hjulspår och klichéer av vad som traditionellt förväntas av show- och middagsunderhållning.

I år har vi tagit hjälp av koreografen Andreas Skön för att skapa de storslagna och överdådiga nummer vi så varmt förknippar med Oakleys shower.

Vi hoppas att ni kommer att älska årets show lika mycket som vi!
Anna-Mia, Jenny och Andreas
www.galaentertainment.se

Öppettider bokning

Måndag – Fredag

10:00 – 17:00

Adress

Bellmansgatan 7-9
411 28 GÖTEBORG