Ensamble

Boka bord

Lettie

Gestaltas av Maria Zeniou

Luftakrobat och multiartist som i 20 år underhållit sin publik såväl i luften som på marken. Efter att ha medverkat i flertalet produktioner på bl.a. Göteborgsoperan, Wallmans salonger, Cabaret Lorensberg och Lisebergsteatern har även sången blivit en del av den artistiska arsenalen. De kvällar vi får njuta av hennes återkomst kommer vi att få se mycket mer av den varan.

Madame Scarlette

Gestaltas av Lara Eide

Uppvuxen i Norge började hon sin bana som musikalartist redan som barn med roller i musikaler som Annie och Oliver. Utbildad vid IMC Academy i Sydney Australien, har hon sedan flytten till Sverige jobbat på kvarterteatern på Liseberg, på turné med melodifestivalen, som sångerska på Göteborgsoperans sommarveranda och nu senast som showartist ombord på Colorlines Color Magic. Kanske har ni även sett henne svischa förbi i rutan på SVT när hon sjöng i reklamfilmen för Vasaloppet 2016. Det här blir tredje gången vi ser Lara på Oakleys.

Papa Joe

Gestaltas av Jonas Hedqvist

Jonas Hedqvist har på olika sätt varit en del av den svenska och internationella nöjesscenen sedan han slog igenom med sin första singel I am What I am, the official song of Stockholm Pride 2001.

Som artist har Jonas medverkat i musikaler och shower runt om i världen som t.ex. New York, Miami och London och turnerat både i Sverige och internationellt som såväl soloartist som med flera av Sveriges mest folkkära artister.

Idag bor och jobbar Jonas på heltid i London, men kommer tillbaka till Sverige under vår spelperiod för att stå på scenen i årets Oakleysshow. 

Miss Dita Deluxe

Gestaltas av Hanna Boquist

Hanna Boquist började sin musikaliska bana i popduon Dash4 som hon släppte två singlar och turnérade Sverige med. Hon utbildade sig sedan till musikalartist på Balettakademien i Göteborg och examinerades 2017. Sedan dess har Hanna uppträtt på hundratals scener runt om i Sverige, som frilansande sångerska, konferencier, showartist, skådespelare och dansare.

Hon jobbar just nu parallellt med Oakleys som skådespelare på GEST (Gothenburg English Studio Theatre), bland annat i monologen ”#WRU” och kunde nyligen ses som ”Jill” i Grease på Turné runt om i Sverige. Innan dess har hon jobbat i Stockholm där hon spelade Ciara i sverigepremiären av Broarna i Madison County och som ”Nathalie Haller” i All Shook Up på Kristianstads Teater.

Utöver detta har hon också uppträtt på scener som Taubespelen, Göteborgsoperans Sommarveranda, Diggiloo, Bingolotto, funkisfestivalen, ja listan kan göras lång. Nu är Hanna väldigt taggad på att än en gång leverera en jäkla show på Oakleys, senast Hanna var med i Ensemblen var 2018.

 

Fröken Tessie

Gestaltas av Tess Gustafsson

Tess har under hela sin uppväxt varit präglad av musik och allt som kommer med den.
Vid 14-års ålder startade hon en youtubekanal där följarna fick en inblick i hennes vardag, som ofta innehöll musikaliska inslag. Kanalen tog sig snabbt i popularitet och har stadigt växt sedan dess.

Tess arbete med sociala medier är hennes huvudsakliga syssla. Samtidigt släpper hon egen musik och har under åren samarbetat med andra etablerade artister.

Erfarenheten att underhålla en publik har hon samlat på scener runt om i hela Sverige och även under hösten 2020 där man kunde se henne på bästa sändningstid i TV4s succéprogram IDOL. Detta är hennes debut på Oakleys och vi är övertygade att hon kommer ta oss alla med storm!

tess

Öppettider bokning

Måndag – Fredag

10:00 – 17:00

Adress

Bellmansgatan 7-9
411 28 GÖTEBORG